január 27, 2021

Schodolez – viac informácií

cliquez içi

Viac informácií o schodolezoch sa môžete dozvedieť pri osobnej komunikácií. Schodolez si môžete bezplatne odskúšať priamo u Vás doma, získate zároveň najviac potrebných informácií o všetkých možnostiach, ktoré máte pri riešení schodiskových bariér.  Vďaka tejto pomôcke sa budete môcť pohybovať oveľa jednoduchšie.

Vašim asistentom môže byť člen vašej rodiny. Je možné  ísť len tak s dcérou na prechádzku, keď vás príde pozrieť, aj keď ste na invalidnom vozíku. Schodolez sa zároveň ľahko vkladá do auta a môže s vami cestovať.  Je vhodný pokiaľ bývate na vysokom poschodí, aj pre pár schodov.

Schodolez je dôstojné a pohodlné riešenie, ktoré prináša radosť na tvári 🙂 našich klientov, keď sa vďaka nemu môžu dostať slobodne von, po dlhšom čase.

úsmev na tvári

Vyčarí Vám úsmev na tvári

 

Viac informácií o schodolezoch pre imobilných

 

Schodolez je pomocník

Schodolez je pomocník Vďaka pomôcke ktorá sa volá schodolez už pre osoby na invalidnom vozíku nebude problém prechádzať po schodoch. Schodolez sa iná od zadu na mechanický vozík prípadne je možné si vybrať schodolez pre elektrický vozík ktorý má vrámci vybaví aj rampy na ktoré sa sa s elektrickým vozíkom ľahko dostanete.

Schodolez je pomoc

Schodolez je pomoc


Prenosný schodolez sherpa

Prenosný schodolez sherpa sa dá využívať na viacerých schodiskách.
Preto ho označujeme za cenovo najdostupnejšie riešenie. Jeho cena je naozaj nižšia ako ktoréhokoľvek iného zdvíhacieho zariadenia a pritom je schopný slúžiť naraz na viacerých schodiskách a tým schodolez nahrádza naraz viacero zdvíhacích zariadení.
Prenosný schodolez sa používa za pomoci obsluhy.

Prenosný schodolez

Prenosný schodolez scherpa


Schodolezy pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím

Schodolezy pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím sú zariadenia, ktoré  slúžia už viac ako 25 rokov . Vzhľadom k tomu že presun po schodisku je náročný pre každého kto má problémy s chôdzou. je dôležité aby zariadenia Ako schodolez boli pre spoločnosť známe. Vďaka schodolezu je možné sa presúvať po schodisku priamo na invalidnom vozíku alebo na sedačke.

Schodolezy pre osoby

Schodolezy pre osoby


Schodolez prekonáva bariéry

Schodolez je zariadenie, ktoré sa pripína na mechanický vozík a za pomoci asistenta je vďaka nemu možné presúvať sa po schodiskách.
Prekonáva bariéry vďaka pásom, ktoré sa nachádzajú na spodnej časti jeho tela. Pasažier, osoba na vozíku má pri presune po schodisku pohodlie vďaka opierke. Asistent ovláda schodolez vďaka ľahko ovládateľným tlačítkám, ktoré sú ergonomicky umiestnené na rúčkach. Schodolez sa zapína kľúčikom, prekonáva bariéry do 35 stupňov sklonu schodiska.

Schodolez prekonáva bariéry

Schodolez prekonáva bariéry


Využite možnosť bezplatného odskúšania schodolezu priamo u Vás doma na vašom schodisku. Zanechajte nám Váš kontakt, náš obchodný zástupca Vás navštívi a predvedie Vám ako schodolez funguje. Zároveň vám vysvetlí a pomôže s príspevkom na schodolez. Pridajte sa k našim spokojným klientom a využite možnosť doplatku od KLUB SPIG.

 

[wpforms id=”1311″ title=”true”]

 

 

Schodolez - viac informácií

Schodolez – viac informácií